Wednesday, 28 February 2018

Love Love Love

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Love Love Love


Sayang Sayang Sayang


Di sekitar hidup kita... rasa sayang... rasa kasih mesti ada... Sayang kepada keluarga, rakan-rakan, kerja dan lain-lain. Jika kita tiada perasaan tersebut, maka, kita ni "pelik"

Tahukah anda di mana bentuk Love dalam gambar di atas di ambil...? Kalau anda tahu, boleh tulis jawapannnya ya...

Jumpa lagi...Nantikan artikel sambungan berkaitan Love di atas...

9 comments:

  1. first time tengok bentuk Love cam tu..menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun baru pertama kali jumpa...

      Delete
  2. LOVE YG CNTIK DIPANDANG APALAGI DIRASAI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam maknanya tu..bertuah lah kita jika merasai love tu..

      Delete
  3. Budaya bahasa kita pun ada maksud sayang kan - 'Terima Kasih'
    Kasih Sayang diterima hehehe...

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Dia Atas Komen Anda...