Monday, 11 April 2016

Hadiah Dari Si Jari Manis....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari itu adalah hari yang bertarikh 29/03/2016. Tengahari tu balik sekejap kat rumah masa waktu rehat. Selain dari nak rehat sebenarnya balik tu sebab nak makan tengahari juga. Macam biasalah kan...sampai saja kat rumah mata saya ni mesti tengok atas meja. Kot-kot la ada surat saman ker...surat pinjaman ker... hehehe

Rupanya ada satu surat tu...dah lah warna coklat, kecil pula tu. Sampul lama tu. Kad kahwin ker...) Tertanya-tanya juga. Tanpa tunggu lama. Saya terus buka saja surat tu. Rupanya hadiah FM dari JM.

Terus fikiran saya melayang sambil berangan nak ke Korea walaupun saya tak berapa nak minat cerita Korea. Tapi Running Man suka juga....

Terima kasih JM

Seoul, Korea



JM...cantik tulisannya...

Ikhlas dari Soul JM (Bukan Seoul) 

14 comments:

  1. WAH DPT KIRIMAN DARI JM YG BAIKHATI YA TAHNIAH FIDA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Puan...rasanya semua rakan2 JM dapat juga...saya memang suka FM ni...tambah lagi satu koleksi...

      Delete
  2. Pronounce soul dan Seoul sama je bunyinya hihi..
    Tapi maksud jauh beza kan.
    Banyak JM buat utk ukhuwah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tu Kak...yang penting maknanya....hehehe

      Tapi tu la...JM pun dah lama tak kemaskini blog travel...

      Delete
  3. Jm tu mmg baik hati, rasanya semua dpt kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm...agaknya semua dapat...betul atau tak kita kena tanya JM kan Kak Nor

      Delete
  4. Rezeki yang jauh FZ, Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama lokasi memang jauh....tapi dipos dlm Malaysia juga BP....alhamdulillah

      Delete
  5. Wah lebih kurang samalah kita punya FM Fiza....senario sejuk sejuk gitu

    ReplyDelete
  6. Agaknya JM suruh kita pi melancong tempat yang sama situasinya la tu...hehehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah ... saya pun dapat juga ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga rezeki JM dan kita semua dimurahkan...
      Alhamdulillah...

      Delete

Terima Kasih Dia Atas Komen Anda...