Saturday, 5 December 2015

Segmen Apakah Saya...? Pemenangnya Adalah.....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Segmen Apakah Saya....? telah pun tamat...

Jawapan : 

Singa Jantan 
(Jawapan Tepat)
Singa dan Singa Betina juga diterima

Pemenang

1. Tiga Lalat
2. Paridah
3. Farrah MF
4. Izyan Yan Cinnamon
5. sayidah napisah
6. Noor Akma
7. adianiez AIDA
8. sya mimie
9. Hani Fadhlina Abdul Rahman
10. Salina Johari

Kategori Tambahan

Penyertaan Awal : Paridah
Jawapan Tanpa Jemu : Nieda ramly
Jawapan Pertama : Tiga Lalat

Mohon dimajukan maklumat berikut dan email kepada saya pidzqrst@yahoo.com  :

Nama Penuh
Alamat
Nombor Telefon

*Hadiah akan dipos sekaligus setelah semua maklumat diperolehi dari anda semua....



33 comments:

  1. alhamdulillah ., timekaseh mak tuuu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Wak dapat dua hadiah tau...biasa-biasa saja hadiahnya

      Delete
    2. iyela mak fida tuu shusahhh jeer ;) tq

      Delete
    3. Bukan susah pun...senang jer...

      Delete
    4. untung ler wak dapat 2 hadiah.. senyum lebar le tu

      Delete
    5. jawapan pertama dan betul pulak tu .. tahniah wak 2 hadiah :)

      Delete
    6. Pn Ros ...Wak kan banyak ilmu gitu..

      Delete
    7. harhar2 ilmu pengaseh ke mak fida., ;D

      Delete
    8. Lari jauh-jauh lah kalau Wak ada ilmu pengasih....hehehe

      Delete
  2. yeah singa jantan hihi..alhamdulilah..trimas sis..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Izyan....jangan lupa bagi maklumat ya...

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih....nanti akak buka email....

      Delete
  4. tahniah pada pemenang... pokcik tak sempat nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa pokcik....insya Allah lain kali...kita join GA yang lain pula...

      Delete
  5. Replies
    1. Dapat semua...kali pertama anjur...

      Delete
  6. Yuhuuu.... tersenarai... thanks.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah...jangan lupa bagi alamat....email kat saya...

      Delete
  7. tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bagi pihak pemenang...

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih bagi pihak pemenang yer...

      Delete
  9. alhamdulillah.. sy dah send details di email.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih....buka tengahari tadi baru ada dua....saya nak kejar yang lain pula...Tahniah tau....Hadiah masih rahsia...

      Delete
  10. Tahniah kepada pemenang.
    Tak sempat nak join hari tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa...saya pun anjur tu pun tiba-tiba...lain kali kita buat lagi...

      Delete
  11. Eh..bilanya teka tekini? Nampaknya tetlepaslah mak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain kali nak buat lagi tapi tak tau bila Pn Hainom...kali ni terlepas....lain kali cuba lagi yer...

      Delete
  12. Seronoknya! Nanti saya emel alamat ya. Thanks in advance, sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih di atas alamat...dah buka dah emailnya...

      Delete
  13. alamak. aida baru baca ni aida menang :)
    aida send alamat kat email ekk.
    takpe. kalau la hadiah tu bukan milik aida (ketuk kepala sendiri).
    aida ngaku sebab disember blogwalking merudum skit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mengapa...dah buka email...cuma masa buka tu akak di Kedah...hadiah di Perak...tunggu yer...lambat sikit...

      Delete

Terima Kasih Dia Atas Komen Anda...