Friday, 6 November 2015

Segmen Kembara Misteri Burung Hantu....

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Jom Pakat-pakat Sertai Segmen Kat Bawah... 

Syarat-syarat penyertaan boleh diperolehi dari pautan pada banner di bawah...senang sahaja syaratnya....sebab itu saya sertai....
(Anjuran Blog rosnordin)

Saya baru pertama kali....anda bagaimana....?



Segmen ini tamat pada 13/11/2015 jam 12 tengah malam....

Ingat ya...tengah malam tu....

...... ooo ... ooo... ooo (bunyi burung hantu)




48 comments:

  1. Apakah segmen burung hantu ni??? Kene cerita kisah seram ke? Sori banyak tanye...kuikuikui....malu bertanye takut nanti sesat jalan....hehehe (ayat cover line)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tentang itu...jom pakat-pakat terjah blog tuan penganjur....boleh ke pautan asal dengan mengklik banner di atas...

      Delete
  2. TQ FidaZEin sudi join segmen kembara misteri burung hantu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Ros...boleh ceritan sikit apa di sebalik segmen ini selain dari hadiah misteri dan lain-lain....

      Delete
  3. Selamat bersegmen
    Pertama kali pilihan segmen dgn burung hantu hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih akak....saja saja cuba nasib...

      Delete
  4. SELAMAT BERSEGMEN FIDA...GOOD LUCK.

    ReplyDelete
  5. Yalah fida...burung hantu apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini segmen yang diusahakan oleh rakan blogger seperti pautan pada banner di atas....

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih...semoga berjaya kepada kita dan semua yang menyertainya....

      Delete
  7. selamat bersegmen yer... mcm comel pulak, siap ada bunyi burung antu siap :D hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih....saja buat bunyi....tapi sendiri bunyi la....hehehe

      Delete
  8. Kunjugan Fiefi #24 dari segmen yang sama!
    Best of luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kunjungan Fiera....semoga berjaya juga dari saya

      Delete
  9. Singgah dari segmen sama. :)
    Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kunjungan....semoga berjaya juga dari saya

      Delete
  10. singgah & follow sini dari segmen yang sama.gud luck:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kunjungan....semoga berjaya...

      Delete
  11. As salam Kak Sue singgah dari segmen yang sama,done follow dan good luck :)

    Jom singgah blog Kak Sue -Segmen Kembara Misteri Burung Hantu-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih....semoga berjaya dari saya juga...

      Delete
  12. dari segment yg sama.. gud luck !!

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...selamat berjaya juga dari saya...

      Delete
  13. salam, singgah sini + follow dr segmen yg sama..

    http://arbainanurdin.blogspot.com/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah.... (2,3 hari ni internet x ok...lambat nak keluar box reply...)

      Delete
  14. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :) all the best ye:D

    http://norshamimi.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  15. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin...semoga kesihatan dan rezeki dari berbagai penjuru milik kita... aamiin...

      Delete
  16. Assalamualaikum..dari segmen yang sama..done follow sis! jemput ke blog n follow ^_^ anaummumeow.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt....terima kasih... Insya Allah akan follow.. (internet tak ok 2/3 hari ni...)

      Delete
  17. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  18. Assalam Kak zie singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)

    Jom singgah Blog Kak zie -

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  19. Okje dah lama pencen join segmen Fida....
    Apa pun gud luck yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Hainom...saya saja cuba...sebab senang...

      Delete
  20. blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html
    follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...semoga berjaya juga...

      Delete

Terima Kasih Dia Atas Komen Anda...